tisdag 21 september 2010

22 leaves shawlette

Jag har snart stickat färdigt ledtråd nummer 2. Jag stickar i Kauni och stickor nr 3,5. Jag måste försöka få tag på spetsar i storleken till mins knit pro, så att jag kan smuggla med mig stickorna på flyget. Jag och maken flyger till London för en mini-semester över helgen. Det ska verkligen bli roligt. Farmor och farfar, som barnen längtar jättemycket efter, kommer hit och "barnvaktar" under dessa dagar.
Jag tar med mig de 5 ledtrådar jag har, så får vi se om det blir nån sticktid :D

3 kommentarer:

 1. Kommer du förbi Primark (det finns flera stycken) måste du gå in o handla. Allt är jättebilligt och det finns hur mycket kläder som helst och en hel del annat. Och jag menar verkligen jättebilligt.

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Tack för det fina paketet. Du har verkligen träffat rätt vad det gäller garn. Har länge funderat på att köpa step-garnet, och dessutom i den färgen, så jag blev verkligen jätteglad. Så nu sitter jag här och mumsar choklad och klappar garn. Livet på en pinne helt enkelt!! :-))

  /Katarina

  SvaraRadera
 3. Har sett många som stickar liknande schalar på olika bloggar och dom blir så fina när dom är klar men inte har jag ännu vågat mig på att sticka en för det ser invecklat ut i mina ögon men kanske nångång.
  Hälsn. Lotta

  SvaraRadera