söndag 14 mars 2010

Sockar nr 5 och 6.

Anton tyckte att morfar skulla få likadana strumpor som han i födelsedagspresent, och så blev det. Vanligt raggsocksgarn.

Marssockarna i stickameras sockklubb, Fox faces. Garnet är Gepard Cash-Soft i färg nr 6026. Jag har inte tidigare stickat i detta garn som jag fått i ett byte. Garnet var mjukt och lätt att sticka i . Tyckte om det helt enkelt. Tyvärr blev de inte lagom för någon i familjen, så de hamnar i presentlådan så länge.

Koftan blev inte blockad i gårkväll som var planerad, men framför tv:n när formel 1-loppet drog igång i em passade jag på. Det måste vara så att det första nystanet var från ett annat färgbad än de andra. Trodde att det var nån skugga först, men det är det inte. J*a skit!!! Får väl drapera över nån sjal eller nåt då. Första gången som jag stickat nåt stort plagg av Raumas Finullgarn, men jag måste nog säga att jag gilla det i alla fall. Funderar på en ny kofta faktiskt i detta garn,
Plum Frost Pullover. Köpte mönstret idag, men måste klura lite på vilka färger jag vill ha innan jag beställer garn

3 kommentarer:

 1. Nej, så tråkigt. Typiskt att det ska hända när man gör så stort arbete också. Kan man inte färga tror du?
  Strumporna är fina och det är väl synd att ingen kunde ha dem, fast det där med presentlåda är ju toppen också, jag har en sådan också.

  SvaraRadera
 2. Fina strumpor!

  Vad roligt att vi fick plats på sticklägret, det ska bli såååå kul att åka!!!

  SvaraRadera
 3. Det är verkligen nåt att se fram emot. Det blir en fin avslutning på semestern.

  SvaraRadera