tisdag 23 mars 2010

Fisketävling och Februari-dam.

I helgen har det varit fisketävling, som min dottersk klass arrangerade. Klassen ska åka på lägerskola till Danmark i vår och vi har jobbat sedan i höstas för att samla in pengar. Vi hade verkligen tur med vädret. Solen sken hela dagen och vinden höll sig borta. Anton njöt och mådde som en prins, även om han inte fick nån fisk. Alla deltagende barn fick dock pris och Anton fick ett presentkort på Djunkelhuset, som han blev överlycklig för. Maya fiskade inte, men hon köpte EN lott som hon vann en docka på, med jättefina stickade och virkade kläder till. Det var dagens höjdpunkt för Maya.


Jag har inte legat helt på latsidan när det gäller stickningen. Jag har gjort en "februaridam" till. Denna gång till Asta. Garnet är Drops Delight, 200 g, på stickor nr 4. Stickade ett par sockar av Delight tidigare i år men tyckte inte riktigt om resultatet. Garnet passar mycket bättre till koftor eller liknande plagg.

Frågan är vad jag ska sticka nu...har sneglat lite på Tea leaves, som är så himla snygg. Kanske köper garn i morgon, vem vet =)

2 kommentarer:

  1. Fint väder ser det ut att ha varit men hu va mycket vinter ,här har det varit nästan 20 + de senaste dagarna och åska i natt. Nu är det mer normalt med 5+ Fin koftan blev ,jag är också sugen på Tea Leaves ,har du börjat på den ?

    SvaraRadera
  2. Vi hade också mellan 15 - 18 + mot solväggen igår, ljuvligt. Men nu är finaste årstiden här uppe; snö och varmt. Tyvärr varar det inte så länge. Vi åker till fjälls näste vecka, och det blir väl sista skidåkarveckan.
    Jag har inte börjat på Tea Leaves än, jag har inte bestämt vilket garn jag ska använda. Funderar på nåt tunnt ullgarn, nu när vi går mot vår och sommar.

    SvaraRadera