fredag 7 januari 2011

Tvåändstickade vantarna Ida

Nu fungerade det helt plötsligt att lägga upp bilder, det måste varit nåt centralt fel.

Vi har haft en skön vecka i Härliga Härjedalen. Vi har varit ute varje dag och åkt både slalom och längdskidor. Det har även blivit lite skoteråkande för barnen.

Jag fick ett härligt garn med tillhörande mönster av Marianne strax före Jul. Det fick följa med på semestern. Resultatet blev kanonfina vantar; Ida. De blev färdiga alldeles lagom till min kära mors 60-årsdag, så presenten blev given.Garnet verkar räcka till två par och maken tingade raskt ett par som snart är färdiga.
Har haft turen att kunna vara i stort sett ledig över helgerna, så idag har jag varit in till jobbet några timmar. Har föreläsningar nästa vecka, så jag har haft lite att förbereda. I helgen blir det skotertävling för de manliga i familjen. Vi tjejer ska nog gå på bio och förhoppningsvis blir det väder för lite längdskidåkning.
Trevlig helg på er alla!!!

4 kommentarer:

 1. Riktigt tjusiga blev de ju.

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Så kul att se att du gjort "mina" vantar. Mönstret är jättefint tycker jag själv ;-)
  Jag har haft kurs i tvåändsstickning och gjorde detta för att ha som kursmaterial och det har blivit flera sedan dess! Kul att se att de gör sig både som dam och herrvante!!
  Ursäkta mitt sena svar men jag har inte "hunnit" fram till datorn utan det har mest blivit Iphonen som varit "dator", Vi hörs!!//Marianne

  SvaraRadera
 3. Ja, vantarna är verkligen fina. Så småningom ska jag nog göra ett par i nån röd nyans till mig själv också :)

  SvaraRadera
 4. Gör gärna handledsflätan i en avvikande färg, det brukar bli så snyggt!!/Marianne

  SvaraRadera