onsdag 22 december 2010

Hemlis 7



Jag har fått ytterligare ett fantastiskt paket från min hemlis 7-vän, Marianne! Tack så väldigt mycket! Två härvor ullgarn i härliga färger, brun tråd att brodera med, en Julmus, badkulor- och bomber. Samt ett fint mönsterhäfte. Det fanns 5 små chokladtomtar med i paketet också, men iom att vi är 5 i famlijen så blev de en härlig efterrätt igår!!!

I dessa tider när det är både julbak och matlagning på gång i köket, så tycker Molly att det är säkrast att inte lämna köket alls :)

God Jul och Gott Nytt År önskar jag er alla.

söndag 5 december 2010

Award

Tack snälla Bettan, för den här Coola Awarden. Med den ska jag nämna 3 egenskaper. Det får då bli att jag är omtänksam, glad för det mesta och lider brist på tålamod.
Jag väljer att sända den vidare till:
Johanna, Josefine och Rosenvante, för att jag alltid blir så glad när jag läser deras bloggar!!!

Mössor

Jag inledde dagen med att baka saffransbullar och titta på skidskytte.
Har inte varit nån aktiv bloggare de senaste veckorna, men jag har haft otroligt mycket att göra.
Det har varit en hektisk period på mitt nya jobb och det har varit stort manfall på mitt gamla jobb, pga den omtalade parasiteni dricksvattnet. Tack och lov att man bor utanför stan!
Jag har i allafall virkat några mössor, som jag fodrat med härlig fleece.

Igår stickade jag färdigt en dragspelsbasker till en arbetskamrat. Lägger nu upp för en till, i rosa och svart. Trevlig kväll!!!




torsdag 2 december 2010

Hemlisbilder

Här kommer äntligen en bild på mitt senaste hemlis 7-paket. Lika roligt som förra gången. Rött, handfärgat ullgarn (precis i min smak), ett häftigt banangarn och två nystan miniraggi. Det fanns även med ett par röda, jättesöta stickstoppar och ett tvålfår. De två lakrisalrullar som var med åts upp innan kameran hann fram :)
Har haft en hektisk period med mycket jobb både på nya och gamla jobbet. Jag har klarat mig från magsjuka än så länge. Det parasitsmittade vattnet finns ju i Östersund och jag bor några kilometer utanför, men väldigt många på jobbet har blivit sjuka.
Jag har haft en "virka-period" och virkat 5 mössor, som jag klippte till fleecefoder till i gårkväll. Bilder kommer när jag sytt i fodren klart.
Stickar nåt varv ibland på min Ishbel när jag får tid samt en del julklappar som jag inte kan fota och lägga ut än.