onsdag 5 maj 2010

Detta var inte min grej!

Till en början var det här med krokning ganska roligt, men efterhand så blev det mindre och mindre roligt. En större kroknål och ett grövre garn kanske hade gjort det lite roligare. Tyckte att det blev ganska enformigt och så gick det så SAKTA! eller så är det så att jag helt enkelt inte var i fas för detta projekt just nu. Krokningen får alltså vila ett tag, så får vi se om lusten kommer tillbaka nån gång.

Det här var dock lite roligare. Stickameras Majsockar. Ett roligt och varienrande mönster. Och strumporna blir jättefina. Men helst skulle jag vilja börja sticka en Tea leaves Cardigan på en gång...det är väl därför alla andra projekt känns tråkiga. Men jag ska sticka klart dessa först innan jag påbörjar nåt nytt.

3 kommentarer:

 1. Jättefina! Gillar hälkappor med lite mönster!
  Krokning är sådär... Roligt i bland men inte vill man kroka en hel kofta?! Blir förstås mer som en kavaj..

  SvaraRadera
 2. Visst är de roliga att sticka, just för att de är lite annorlunda, inte den "vanliga" intagningen efter hälen osv. Sen stickar man ju den högra annorlunda än den vänstra, så det blir inte lika tråkigt att sticka nr 2. :-)

  PS. Om 3 månader sitter vi i solen i Dalarna och stickar! ;-)

  SvaraRadera
 3. Liknar nog de strumor jag gjorde förr i tiden, nu blir det inte så mycket strumpor vid mig, det är liksom inte min grej.
  Synd att du tröttnade på krokningen, för jag tycker det ser väldans fint ut det du gjort, men det är väl så bara, inte läge just nu.

  SvaraRadera