fredag 18 september 2009

Mössa, vantar och sockar.

Jag har legat på latsidan när det gäller bloggandet denna vecka, men jag har inte varit lika lat när det gäller stickandet.
Mina selbuvantar har äntligen fått tummar. Garnet är Drops karisma och det blev herrstorlek på dessa. De hamnar i julklappshögen.

Så stickade jag klart sockarna i mitt handfärgade Karismagarn. Jag plockade mönsterdelar ur flera olika mönster och kompnerade ihop. När jag hade stickat klart båda och fäst alla trådar så ser jag till min fasa att de inte blev helt identiska. Två ränder i vitt fattas på ena sockan :(
Min ena dotter tyckte att det absolut inte gjorde nåt, så hon får ha dem till mysstrumpor om hon lovar att inte använda dem utanför husets väggar. Nä, jag blev inte nöjda med dessa.

Så var det äntligen dags för mössan jag hittade hos drops. Det blev bra passform på den och Asta tyckte jättemycket om den.
2 kommentarer:

  1. Dina stickade strumpor blev ju unika!
    Mössan och vantarna är också jättefina.

    SvaraRadera
  2. Ja, det är ju så med handgjort att det inte blir exakt lika alltid. Det är väl också lite charmen med detta. Hur som helst blev jag nöjd med färgen i allafall.

    SvaraRadera