lördag 19 mars 2011

Margit



Vantarna Margit. Ännu ett felfritt diagram. Fortsätter med Kampes 2-trådiga.

Posted by Picasa

söndag 13 mars 2011

Mera vantar

Korpela blev nästa par ut. Ett fint mönster, som var ganska tråkigt att sticka. Storleken på dessa blev lite mindre än de andra. Dock ett felfritt diagram (tror jag).

Posted by Picasa

lördag 12 mars 2011

Alvina

Färdiga men oblockade. Alvina, ännu ett par vantar ur "Solveigs vantar". Garnet är Kampes 2-trådiga, stickor 2,5 mm. Glömde att kolla igenom diagrammet före jag började denna gång, men har under arbetets gång inte hittat nåt fel, hurra!

Posted by Picasa

fredag 11 mars 2011

Go' kväll


Go' kväll är färdiga och blockade. Det grå garnet är Kampes 2-trådiga och det röda är tvåtrådigt Flamgarn, vilket inte blev så lyckat på ett par vantar....
Posted by Picasa

onsdag 9 mars 2011

Molly

Vår kära Molly som är så långhårig. Ska till frissan nästa vecka! Tiden går så fort, Molly fyller snart 1 år.
Posted by Picasa

måndag 7 mars 2011

Randruta blev det denna gång.

Har stora problem med att lägga upp bilder på bloggen till och från, men ikväll lyckades det i alla fall.
Nästa vantar ut blev Randruta. Även de kommer från Solveigs Vantar. Hittade inget fel i diagrammet på dessa, hurra! Garnet är "som vanligt" Kampes två-trådiga, stickor nr 2,5.
Nu blir det till att lägga näsan i boken igen och välja nästa par ut, ett angenämt nöje!!!

Blåklint

Nästa par ut blev vantarna Blåklint! Roligt och vackert mönster, perfekt passform. Tyvärr även ett diagramfel här också! Garnet är Kampes tvåtrådiga, stickor nr 2,5.

tisdag 1 mars 2011

Vantar, vantar, vantar



"Lenas rosor" är äntligen klara. Sandnes Lanette är ett alldeles för tunnt garn för det här mönstret, de blev nämligen lagom till Maya 6 år. Tummarna blev dock alldeles för breda. Men Maya blev glad ändå.
I jakten på det perfakta garnet för vantarna så styrde jag kosan ut till Agneta på Frösön. Då visar det sig att hon tagit hem Kampes 2-trådiga garn!!! Jag passade på att köpa flera olika färger. Det här garnet passar alldeles perfekt till vantarna i denna bok.
Nästa par vantar blev "Go kväll"!

Fina statyer

Så här fina är statyerna på Stortorget i Östersund!!!