lördag 26 februari 2011

Jubileum

Rosenvante firar snart 50 000 besökare och lottar ut ett par jättefina rosenvantar!!!

fredag 25 februari 2011

Hockey...


Har jag en blivande småkrona i min familj???

eller skidor???


Eller en blivande Skidstjärna???

onsdag 23 februari 2011

Lenas Rosor


Nästa vantar ur den fantastiska boken blir Lenas Rosor. Garnet denna gång är Bambinoull och stickor nr 2,5. Lättstickat och roligt mönster! Nu blir det dock lite mindre stickat några dagar för det är makens tur att vara hemma med våra sjuka barn...och titta på skid-VM i Holmenkollen...dålig planering från min sida ;)???
Posted by Picasa

Kosmea


Vantarna Kosmea ur Solveigs vantar. Jag gjorde en resårmudd istället för kragen som skulle vara enligt mönstret. Asta valde färger och här är resultatet. Garnet är Drops Karisma, stickor nr 3.
Posted by Picasa

Influensatider


Jobbar hemma ett par dagar den här veckan. Äldsta dottern hade influensa förra veckan, och den här veckan är det dags för barn 2 och 3. Idag har Anton i allafall orkat stiga upp och duscha, så jag antar att det håller på att vända. Har jobbat en del, men har även haft till till att stifta bekantskap med "Solveigs vantar". Har bara en tumme kvar att sticka på det första paret, så jag hoppas att det kommer lite bilder under eftermiddagen!
Ha en bra dag!

söndag 20 februari 2011

Lite mer Teneriffa


Nu har det gått nån vecka sedan vi kom hem. Vi tillbringade 1 vecka i Los Gigantes, på Teneriffa, som betyder; De Gigantiska. Dessa klippor steg ca 300-400 m rätt upp ur havet. De var hemskt vackra. Hela området låg i en sluttning, så antingen fick man gå uppåt eller neråt. Vi hade bra väder, men det hade nyligen dragit förbi en storm så alla stränderna utom en var avstängda. Barnen blev lite besvikna när de inte fick bada i havet, men på den ena stranden fick man i alla fall gå ner och känna på sanden och leta lite snäckor.
Vi hade en bra vecka, men Teneriffa gjorde inget bestående postitivt intryck på oss, så vi återkommer nog inte inom den närmsta framtiden.
Posted by Picasa

torsdag 17 februari 2011

Teneriffa

Barnen tar sig ett svalkande dopp!

Det enda jag vill ha!


Det här är det enda jag önskar mig när jag fyller år!!! För att vara riktigt säker på att min önskan ska gå i uppfyllelse, så har jag köpt boken själv :)
Hade tänkt att lägga in lite bilder från semestern, men det går bara inte att ladda upp bilder till bloggen längre. Ett undantag var dock den här bilden. Har någon fler haft samma problem???