fredag 26 november 2010

Hemlis

För några dagar sedan låg åter ett fantastiskt hemlispaket i brevlådan. Tack, snälla hemlis. Borde jag veta vem du är? Får lusläsa efter ledtrådar. Bilder kommer efter helgen.
Trevlig helg! själv ska jag jobba fredag kväll och lördag, sen åker jag ner till Härjedalen några dagar.

söndag 21 november 2010

Det går så sakta

Jag håller på med en Ishbel, som aldrig tycks bli klar. Efter att ha läst mönstret för slarvigt så var det bara att repa upp hela mönsterdelen och börja om . Nu är jag på väg igen...Ska jobba ett par nätter den här veckan, så jag hoppas att det blir nåt tillfälle till att sticka lite :)

lördag 13 november 2010

Garnskål

Här är min Garnskål som kom med posten häromdagen. Verkligen snygg. Det ska bli spännande att pröva den :) Jag hittade adressen till Kaisas Keramik här.
På stickfronten går det frammåt. Det är en Alina Shawl på stickorna. Lite enformigt när det bara är rätstickning men den kommer att bli fin...

onsdag 10 november 2010

Jag blev så glad!!!

Jag har jobbat hemma idag. Mitt på dan när jag käkat lunch gick jag och Molly ut på en prommenad. När vi kom hem igen hade posten kommit. Paketet från min Mixa & matcha-kompis Susanne hade kommit!!! En jättefin handduk, korsordstidning, två sorters ullgarn, jättegott te (jag har redan fikat), choklad och ...

...supersöta stickmarkörer! Allt är toppen. Tack, snälla Susanne!!!tisdag 9 november 2010

Paket x 2

Ikväll har jag gjort paket både till min Mixa & Matcha -vän och till min Hemlis-vän. Hoppas att de blir glada :))

Löskrage och vantar

Testade ett nytt garn i öglealpacka; Cacao från Teetee. Det blev en löskrage till Asta. Garnet är inte så snabbstickat, men det är otroligt mjukt och skönt.
Sorterade mina garner häromdagen och inser nu att jag måste börja sticka av de garner jag har innan jag köper nått nytt. Ett hekto drops Eskimå förvandlades raskt till ett par vantar till mig själv.

Varma, mjuka och goa...

fredag 5 november 2010

Swalow tail...

En Swlowtail i ett ganska tunnt merinoullgarn är blockad och klar. Tyvärr blev den för lite för mig :(

...men det finns en annan liten tjej i familjen som blev superglad för sjalen. Åh, "vilka fina gupp det är runt om," utbrast Maya...


Jag har jobbat i Sundsvall denna vecka och har tillbringat några kvällar på ett hotellrum. Den tiden har till stor del gått till att göra en större Svala i en mörklila färg till mig själv. Den är dock inte blockad än...

Mitt stickprojekt just nu är ett par vantar, av Lovikkamodell, i Eskimå. De blir tjocka, varma och sköna att ha på. Undra om jag ska ta mig i kragen och brodera lite på bården ???